Viborg
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 8. august 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 8. august 2020

DR1

01:10  

Mord uden grænser (6:8)
Mord uden grænser (6:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Da dansk politi ankommer til den ulovlige hønsefarm, er bygningen sat i flammer og mange af tvangsarbejderne er brændt inde. De overlevende efterlader ingen tvivl; dette var moderne slaveri af værste slags. Men de fleste beviser går tabt i flammerne og den eneste sammenhæng til Loukauskis er nu Poquelins materiale. Men Poquelin er bange og lider af posttraumatisk stress efter at være blevet tortureret. The Team får fat i en telefonsamtale mellem Maria og hendes mor Iris Gabler, og endelig findes en forbindelse mellem Loukauskis forretninger og mordforsøget på Jackie. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDFE i samarbejde med bl.a. DR.

02:10  

Miss Marple: Den blå geranium
Miss Marple: Den blå geranium I den smukke landsby Little Ambrose bliver den velhavende, men ikke ligefrem populære Mary Pritchard fundet død. Omstændighederne er mystiske, og selv miss Marple er i vildrede. Mary var kendt for sin angst for farven blå. Men døde hun virkelig af chok, da geranien i hendes tapet skiftede farve? Miss Marple: Julia McKenzie. George Pritchard: Toby Stephens. Somerset: Kevin R. McNally. Instruktion: David Moore.

03:40  

Hammerslag 2018 (5)
Hammerslag 2018 (5) Godt 400.000 danskere tager hvert år på skiferie, og turen går ofte nordpå til de svenske og norske fjelde. Hammerslag er derfor taget til Sälen og Trysil for at tage temperaturen på boligmarkedet i to af de mest populære destinationer. Her venter der tre charmerende men meget forskellige skihytter, som mæglerne skal forsøge at gætte prisen på. Det bliver koldt, men spændende - så tag med Hammerslag ud i sneen.. Vært: Christian Degn

04:25  

Spise med Price egnsretter II (5:6)
Spise med Price egnsretter II (5:6) Brødrene Price er nået til Midtjylland, og når man siger Midtjylland siger man selvfølgelig også Samsø og verdens bedste kartoffelmad! Samsø byder også på masser af æbler, og James og Adam bager en ægte Samsøæblekage inden turen går til Mols Bjerge, hvor aftensmaden står på en rigtig egnsret: Varmt svinehoved.

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Dage i haven (2:9)
Dage i haven (2:9) Kan man bruge sin urin og afføring i haven? Kokken Tareq Taylor bygger et udedas for at udnytte restprodukterne. Gartneren John Taylor viser, hvordan man gror planter fra egne stiklinger, og vi bygger mistbænke til egen planteskole. Tareq har en gave til sine venner - en prøve af tarmfloraen. Det får en blandet modtagelse.

06:35  

Alene i vildmarken USA III (4:12)
Alene i vildmarken USA III (4:12) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Patagoniens barske natur. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars

07:15  

Alene i vildmarken USA III (5:12)
Alene i vildmarken USA III (5:12) Det sydamerikanske Patagoniens barske landskab danner ramme om det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Sulten begynder nu for alvor at melde sig hos de sidste deltagere. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

USA - besat af skydevåben
USA - besat af skydevåben USA har i mange år været plaget af masseskyderier, og det ser ikke ud til at blive bedre. Denne nye dokumentar undersøger, hvad der ligger bag stigningen af masseskyderier, og hvilken rolle våbenindustrien spiller i den triste udvikling.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (18)
Søpapegøjernes ø II (18)

05:15  

Inui (2)
Inui (2)

05:20  

Masha og Bjørnen (21)
Masha og Bjørnen (21) Sejrsskriget

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (3)
Ramasjang Mysteriet IV (3) Der har været en skurk på spil i Ramasjang. Motor Milles briller er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Det skal Kristian prøve at finde ud af. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Jonas, men mon de kan afsløre skurken?

06:00  

Rasmus Klump (17)
Rasmus Klump (17)

06:20  

Bamselægen - Spiserøret (11)
Bamselægen - Spiserøret (11) Magnus' bamse Hunni kaster op, og det gør ondt i halsen. Magnus tror, det er fordi, Hunni er faldet ned fra en rustchebane og har fået sand i munden. Men er det nu også derfor, den er gal? Det skal Bamselægen Sandra hjælpe med at finde ud af. Magnus assisterer Sandra, og sammen finder de noget meget mærkeligt på røntgenbilledet. Følg med og se, om Hunni har slugt mere end sand.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (47)
Gurli Gris II (47) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (48)
Gurli Gris II (48) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensang med Ramasjang | Katinka og Oda Omvendt
Morgensang med Ramasjang | Katinka og Oda Omvendt Katinka og Oda Omvendt er på besøg hos Silja, men der er kuk i studiet, for Silja er kommet til at trykke på Odas zapper, og hvordan får man så det hele til at virke igen? Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Landet for længe siden 6
Landet for længe siden 6 Amerikansk tegnefilm fra 1998 med dansk tale. Saurus stenens hemmelighed. I udkanten af den Store dal ligger den mystiske Saurus Sten og tvillinge trehornene Dinah og Dana er løbet hjemmefra for at finde den. Nu er det op til Lillefod, Cera, Spir, Ducky og Petri at få dem hjem igen.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (2)
Vidundervovsen Vaffel (2) Sov godt, Vaffel

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard, Anna og Lotte
Morgensang med Ramasjang | Ole Kibsgaard, Anna og Lotte Silja har besøg af Anna og Lotte, og de skal synge deres yndlingssange! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Belgravia (6:6)
Belgravia (6:6) James Trenchard opdager, at beskyldningerne mod Charles Pope er falske. Sandheden om Charles' baggrund betyder, at John Bellasis er på nippet til at miste alt, han har drømt om. Det gør ham yderst farlig.

11:00  

Inspector Morse: Vejen gennem skovene
Inspector Morse: Vejen gennem skovene Steven Parnell dør, inden han kommer for retten for femdobbelt mord. Han når at tilstå de fire mord, men Morse og hans assistent Lewis må finde nye mistænkte i sagen om den forsvundne Karen Anderson. Hendes kamera dukker op hos vidnet George Daley, men hvor er billederne? Og hvad skjuler Daley? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Alan Hardinge: Nicholas Le Provost. Instruktion: John Madden.

DR2

09:00  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (3:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (3:4) Den britiske skuespiller Joanna Lumley er kommet til Iran på sin rejse langs den legendariske Silkevej - det 10.000 km lange netværk af ruter, som i middelalderen blev brugt til at transportere handelsvarer på tværs af kontinentet. Hun starter i hovedstaden Teheran og rejser derefter mod syd til Kashan og Isfahan. Efter et smut til ørkenbyen Yazd og til Shiraz ender denne etape af rejsen i Persepolis, fortidens ceremonielle hovedstad og symbolet på det persiske imperiums magt og indflydelse.

09:45  

Det fantastiske Italien (1:3)
Det fantastiske Italien (1:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

10:45  

24 timer vi aldrig glemmer - Kronprinsebrylluppet
24 timer vi aldrig glemmer - Kronprinsebrylluppet 14. maj 2004 blev Susanne og Per gift på en balkon med udsigt over Rådhuspladsen. Samme dag blev Kronprins Frederik og Mary Donaldson gift i Vor Frue Kirke, hvor kronprinsen kæmpede med tårerne. Line Baun-Danielsen gjorde det samme i DRs bryllupsstudie, tæppefolkene sloges med den røde løber. Ceremonimester Eugen-Olsen fik lige gennet gæsterne ind til brudevalsen og hele Danmark fulgte med. Det blev 24 timer vi aldrig glemmer. Tilrettelæggelse: Jakob Kronborg Heick Sendt første gang 10.10.10

11:15  

Operadivaen Maria Callas
Operadivaen Maria Callas Maria Callas var en af det 20. århundredes mest feterede sopraner. En diva, der revolutionerede operakunsten med sin stemme og karisma. Gennem interviews, nyhedsindslag og private optagelser fortæller det globale sangikon med egne ord om sit ekstraordinære liv og karriere. En intim fortælling om to personer - Maria og Callas - og om ensomhed, ulykkelig kærlighed og stemmeproblemer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (4)
Flaskepost fra Stillehavet (4)

09:20  

Min lille hund Mester (7)
Min lille hund Mester (7) Mester er blevet far, men han viser ikke den store interesse, da Thomas præsenterer ham for hans hvalpe. Hvordan i alverden skulle de være hans, når de ikke ser ud ligesom ham? Thomas forstår ikke Mester, da hvalpene alle sammen ligner ham på en prik. Thomas bliver desværre nødt til at aflevere hvalpene tilbage til hunhundens ejer, som savner de små hvalpe. Først da de bliver hentet, forstår Mester at han har mistet noget. Særligt én af hvalpene, den der er lidt mere egoistisk end de andre. "Lige min type. Kommer og går som det passer ham."

09:27  

Hunden Ib - er ret sur
Hunden Ib - er ret sur

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Kasper og Sofie II (6)
Kasper og Sofie II (6) Maria ligger syg derhjemme, så Kasper og Sofie benytter lejligheden til lege sygeplejerske og læge. Forkølelser er temmelig smitsomme, og der går ikke lang tid før Frøken Kanin også bliver forkølet. Løveungen er bange for at blive smittet, men klarer at sætte frygten for bakterier til side for at kunne støtte hende.

10:45  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

10:55  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:10  

Sprinter Galore IV - Tivoli (6)
Sprinter Galore IV - Tivoli (6) Gilbert og hans lillesøster råber om hjælp, og Sprinter lander sit rumskib for at redde dem ud af rutsjebanen i Tivoli. Men mente de det nu også? Eller var der i virkeligheden noget andet, de havde mere brug for hjælp til?

11:25  

Nana (2:6)
Nana (2:6) Klemmer Nanas gummistøvler? Eller vil hun bare ikke have dem på? Så hun virkelig to bankrøvere og en børnelokker på vej til skole? Eller er det bare en syg undskyldning? Trolde eksisterer i hvert fald ikke, men det gør politibetjente, og dengang Nanas far gik i skole fortalte han simpelthen sine forældre ALT. Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Kontordame: Margrethe Koytu. Kontordame: Anne Marie Helger. Betjent: Hans Henrik Clemensen. Farmor: Gunnvørr Nolsøe. Farfar: Otte Svendsen. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 29.10.88

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi bruger vores hår på kroppen til at holde varmen med? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en zebra og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det virkelig lykkes Frisør Knold&Tot at farve zebraens striber lyserøde.

DR1

12:45  

Lægens bord undersøger: Ét bryst og store håb
Lægens bord undersøger: Ét bryst og store håb Susanne må stoppe med kemobehandlingen, fordi den gør hende dårlig. Hun håber på at klare sig gennem sygdommen og begynde på arbejde igen. Men bliver Susanne rask?

13:20  

Når kvinder slår ihjel - Dødsbranden - ulykke eller planlagt
Når kvinder slår ihjel - Dødsbranden - ulykke eller planlagt

13:50  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Søren Ryge går i haven med sin hund for at kigge, lytte, lugte, mærke og stikke fingrene i jorden. Han ved aldrig, hvad der skal ske, før det sker. Det er jo direkte TV!

14:20  

Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand Både den spanske og den engelske konge ønsker at finde Ungdommens Kilde. Det samme gør sørøveren Sortskæg, og med den smukke Angelicas hjælp lurer han kaptajn Jack Sparrow om bord på sit skib. Jack ved nemlig, hvordan man finder frem til Kilden. Og nu har han bare at vise vej... Medvirkende: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Geoffrey Rush m.fl. Instruktion: Rob Marshall.

DR2

13:10  

Haldor Topsøe - Århundredets ingeniør
Haldor Topsøe - Århundredets ingeniør Dansk dokumentar fra 2016 Portræt af en af Danmarks helt store erhvervsikoner. Denne personlige dokumentarfilm, fortalt af Haldors Topsøes barnebarn, skildrer en ukuelig og stædig entreprenør, der aldrig slap roret eller energien i et 100 år langt liv. Allerede i 1940 grundlagde Haldor Topsøe sin virksomhed, og helt til sin død kæmpede han for at skabe en bedre verden ved hjælp af sine katalytiske processor. Han har rådgivet alverdens ledere, har en stor del af æren for den såkaldte grønne revolution i Indien og Bangladesh, modtaget Hoover medaljen, Storkorset af Dannebrog og fået titlen Århundredets Ingeniør. Alligevel er det de færreste, der i dag kender til manden bag firmaet Haldor Topsøe. Instruktion: Emil Ingemann Øigaard Sendt første gang 25.11.2016

14:05  

Tordenskjold og Kold
Tordenskjold og Kold 1720. Krigen er slut og den dansk-norske flådes sejrende helt, viceadmiral Tordenskiold, aner pludselig ikke hvad han skal stille op med sit liv. Kammertjeneren Kold mener, at tiden er kommet til at slå sig ned og indgå ægteskab og at hans herre skal tage på en frierfærd for at møde den stenrige frøken Norris. Turen gennem Danmark og ind i de nordtyske riger udvikler sig til et balstyrisk roadtrip i totalt frigear. Overalt dåner kvinderne ved synet af tidens største og særdeles virile stjerne. Men langsomt trækker mørke skyer op og i Hannover forsøger tidligere og tilsyneladende hævngerrige svenske arvefjender at manipulere den stadigt mere paranoide Tordenskiold ud i en duel. Medvirkende: Jacob Oftebro, Martin Buch, David Dencik, Natalie Madueno m.fl. Manuskript: Erlend Loe. Instruktion: Henrik Genz. Fotograf: Jørgen Johansson. Scenograf: Jette Lehmann. Musik: Henrik Skram. Produktion: Nimbus Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

12:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh bygger et træhus selvom Kragen fortæller hende, at køer ikke kan bygge noget. Men hvad bygger Kragen?

12:40  

Rita og Krokodille - I biografen
Rita og Krokodille - I biografen Rita og Krokodille skal se "De 5 feer" i biografen. Krokodille larmer med slikpapiret, slubre og gaber. Nu bliver det spændende! Feerne skal bage en kage. Rita er opslugt. Hun vender sig om. Krokodille er væk! På lærredet dukker en stor skygge op, som vil æde kagen. En Godzilla? En lille skygge kommer for at redde den. En pinlig ven bliver til en helt.

12:45  

Morten Skildpadde II (14)
Morten Skildpadde II (14)

13:10  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (5)
Tree Fu Tom (5)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Piloten (5)
Hr. Skægs hotel - Piloten (5) Hr. Skæg bliver forvirret, da en kinesisk pilot vil fejre nytår, for det er ikke nytårsaften. Men det er kinesisk nytår på netop denne dag. Hr. Skæg prøver at gøre piloten glad ved at arrangere en nytårsfest komplet med mad, pynt og nytårsløjer.

14:00  

Brillebjørn (10)
Brillebjørn (10) Norsk dramaserie. Julian elsker at cykle stærkt i baggården. Men da de store piger cykler hurtigere end ham, mister han modet og vil ikke cykle mere.

14:05  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Kanonfotografen Frederik

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus vil ikke rydde op, så han skriver til kongen og beder om at blive fri. Og så kommer kongen sør'me på besøg.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (4)
Ridderprinsessen Nella (4)

DR1

16:30  

Hvem var det nu vi var - Dyr
Hvem var det nu vi var - Dyr I aftenens quiz skal det blandt andet handle om de firbenede venner, når Joakim Ingversen får besøg af to dyreglade hold. Signe Molde og Mikkel Kryger tager udfordringen op mod Stephania Potalivo og Felix Smith og quizzer i dyreviden om alt fra piratfisk til menneskets bedste ven, hunden. Det er dog ikke de eneste gæster, der kommer på besøg, for Joakim har også inviteret fire nuttede kæledyr i studiet. Gæt med, når kampen om den eftertragtede gavekurv afgøres i en quizdyst om dyrene.

17:30  

Sommertogtet - lyden af vores land (5:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (5:6) Fra Middelfart til Juelsminde. Den unge popstjerne Bro åbner op om sin angst, og får moderlige råd af den erfarne sangerinde og producer Lina Rafn i denne uges udgave af Sommertogtet. Sammen med koncertpianist Katrine Gislinge og selvfølgelig vært Troels Lyby stævner de ud med skonnerten Aron af Svendborg til et todages eventyr, der byder på masser af skønne Danmark og store musikalske oplevelser - særligt for Bro, der aldrig før har hørt klassisk musik.

DR2

15:40  

Fiskerne (1:6)
Fiskerne (1:6) 1. del af tv-føljeton i seks dele af Leif Petersen efter Hans Kirks roman med musik af Hans Erik Philip. Instruktion: Jens Ravn. Sendt første gang 1977

16:35  

Monty Python's Flying Circus (17)
Monty Python's Flying Circus (17) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:05  

Monty Python's Flying Circus (18)
Monty Python's Flying Circus (18) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:35  

Sjakalen
Sjakalen Militærfolk fra den franske højreorienterede organisation OAS hyrer en engelsk lejemorder med kodenavnet "Sjakal" til at myrde præsident De Gaulle. Sjakalen går koldblodigt i gang med sine forberedelser, men rygterne om attentatplanerne siver til den franske regering, der hyrer landets bedste detektiv til at afsløre sjakalens identitet og forpurre attentatet. Medvirkende: Edward Fox, Michel Lonsdale, Derek Jacobi m.fl. Instruktion: Fred Zinnemann.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (17)
Gurli Gris VII (17)

15:15  

Gurli Gris VII (18)
Gurli Gris VII (18)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare - Jul
Ræv og Hare - Jul

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Theo ved bedst

16:35  

Paw Patrol (8)
Paw Patrol (8) Vovse-mekanikere + Verdens bedste brandvovse

17:00  

Ramasjang Redder Fuglene | Bamselægen og Isabel dykker ned t
Ramasjang Redder Fuglene | Bamselægen og Isabel dykker ned t I "Ramasjang Redder Fuglene" har Isabel og alle Danmarks børn en mission. Flere af fuglene mangler steder at bo og mad at spise. Med hjælp fra Danmarks børn vil Isabel lave så mange gode fuglegerninger som muligt. I denne uge handler det om isfuglen. Isabel får besøg af Bamselægen, og sammen skal de finde ud af, om de er lige så modige som isfuglen. Til sidst i showet finder vi ud af, hvor mange gode fuglegerninger Danmarks børn har lavet, og så kårer vi ugens RamasjangReddere.

17:24  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

17:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Dyreungernes første skridt (1:3)
Dyreungernes første skridt (1:3) De første dage i en dyreunges liv er barske og livsfarlige. Fra den australske ødemark til Costa Ricas kyst følger biolog Patrick Aryee med helt tæt på, når dyrebørnene skal lære at overleve i den vilde natur. I første afsnit ser vi på dyrearternes enebørn og den enorme energi og tid, som forældrene ofrer for at lære deres unge at overleve. Fra elefanter, der først er helt selvstændige, når de er 12 år, til aber, der skal lære at svinge i lianerne.

20:00  

Versus
Versus Hvordan ville Versus se ud i år 1900? Det kan du finde ud af i aften, når cykelrytteren Michael Valgren på en Væltepetercykel skal forsøge at køre fra én af Danmarks ældste biler. Men der er også nymoderne ræs mellem en Monster Truck og en 10-årig dreng på motocrosscykel - og mellem en jetski og en fjernstyret speedbåd. Endelig kommer Hjalte og Tjelle på besøg i studiet, hvor de skal grave sig igennem hver deres kæmpe blok oasis med en lille skovl. Vært: Jacob Riising.

DR2

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Solbjørg Højfeldt fat på salmen "Sorrig og glæde de vandre til hobe".

20:00  

Stemmen - den dybe, den skingre og den virkelig frække.
Stemmen - den dybe, den skingre og den virkelig frække. Skinger, dyb, høj, hæs eller nasal. Vi har alle sammen en helt unik stemme, men hvorfor lyder vi egentlig, som vi gør, og hvad fortæller vores stemme om os? Vært Peter Frödin tager dig på en rejse i stemmens mange facetter, og så har han sat sig for at forsøge at springe et vinglas - kun ved brug af sin stemme.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (8:10)
Pax' jordiske eventyr II (8:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Golfbanens største snob, Den sure dame, får dagen forstyrret af en grønhåret alien uden nogen som helst golfviden. Pax bruger sine overjordiske kræfter på en forkert måde og formår at slå bolden i hovedet på flere jordboere samtidig.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (52)
Pyjamasheltene II (52)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (10)
Zorro (10) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (1)
Alfons Åberg (1) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Den lille prins
Den lille prins En lille pige paces frem af sin overambitiøse mor, der har skemalagt hvert eneste minut af sin datters opvækst, så hun kan blive en god og dygtig samfundsborger. Men i stedet for at terpe lektier vil pigen hellere hænge ud med sin nye nabo, en gammel, hvidskægget og lidt sær pilot. Han fortæller eventyrlige røverhistorier om Den Lille Prins, der bor i et magisk univers, hvor alt kan lade sig gøre.

DR1

21:00  

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge Den excentriske sørøverkaptajn Jack Sparrow er forfulgt af uheld - og snart forfølges han også af en bande spøgelsespirater anført af den grumme kaptajn Salazar. Jack har kun én chance - nemlig at få fingre i Poseidons trefork, der efter sigende kan bryde enhver forbandelse. Men Jack er langt fra den eneste, der er på jagt efter den legendariske trefork. Medvirkende: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem m.fl. Instruktion: Joachim Rønning og Espen Sandberg.

23:05  

Vera: Familiebånd
Vera: Familiebånd Liget af den unge Dennis Bayliss skyller i land nær et havdambrug. Dennis havde netop fundet sin biologiske far - dambrugets ejer - men måske var det ikke nogen lykkelig genforening. Vera forsøger at komme til bunds i sagen.

DR2

21:00  

Smukfest 2020 LIVE på DR2
Smukfest 2020 LIVE på DR2 Smukfest 2020, som du ikke har fået den før og aldrig vil få den igen. Årets Smukfest er aflyst, men nu får du mulighed for at få lidt af stemningen og møde nogle af de bedste danske artister, der skulle have spillet på årets festival. Slå dit telt op i stuen, find dåsemakrellen og ølbongen frem og se med når DR2 sender live fra en helt alternativ udgave af festivalen.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Peter Sommer på Bøgescenen
Peter Sommer på Bøgescenen Den legendariske Bøgescene i Dyrehaven i Skanderborg, der hvert år huser stjernerne på Smukfest, står denne sommer funklende klar, i ny dobbelt størrelse - og tom. Peter Sommer & Tiggerne, der stammer fra området, stillede en søndag eftermiddag deres gear op i skoven og indviede den nyrestaurerede scene med en koncert for absolut ingen udover de tilfældigt forbipasserende. Speaks af Simon Kvamm, Søren Huss, Peter Palshøj og Peter Sommer samt arkivklip fra tidligere års festivaler.

23:30  

Peter Sommer og Tiggerne
Peter Sommer og Tiggerne Musikfilm af Jannick Børlum, der betragter Peter Sommer & Tiggerne en majdag midt i en rapsmark midt i en coronatid. Man følger bandet, som spiller sange fra det aktuelle album "Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund" for ingen andre end dem selv og et filmhold. For musikken og dens fortælling fortsætter, selv når alle koncerter er aflyst og hele landet lukket ned.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:40  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Mordene i Brokenwood IV (2:4)
Mordene i Brokenwood IV (2:4) En pil tager livet af ejeren af Brokenwoods historiske landsby. Er det et tilfælde, at hendes søster er en dygtig bueskytte? Mike Shepherd går på jagt efter svaret.

02:05  

Lewis: Skolekammerater
Lewis: Skolekammerater Lewis er ikke helt tilfreds, da han får til opgave at beskytte en tidligere hacker, der nu er en fejret bestsellerforfatter. Nicky Turnbull er blevet inviteret til at holde tale ved Oxfords studenterforening. Han har modtaget trusler på livet, men det er en af de studerende, der findes myrdet. Turnbull indrømmer, at truslerne var et pr-trick - men snart bliver også han myrdet. Sagen bringer Lewis ansigt til ansigt med en gammel flamme, men kan han stole på hende? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Nicky Turnbull: Owen Teale. Instruktion: Sarah Harding.

03:45  

Hammerslag 2018 (6)
Hammerslag 2018 (6) Hammerslag tager i aften på tur rundt i nogle af Danmarks dyreste postnumre i Nordsjælland. Det betyder også, at hold Øst og Vest skal have gang i den helt store lommeregner, når de besøger tre forskellige villaer i området nord for København. Mæglerne kommer på overarbejde, da de bliver præsenteret for en bolig med egen mose i baghaven i Vangede. I Vedbæk skal der sættes pris på en Strandvejsvilla med kig til sø i haven, og i Gentofte åbner vi dørene til en villa, der virkelig begejstrer mæglerne. Vært: Christian Degn

DR2

00:00  

PRINCE: RAVE UN2 THE YEAR 2000
PRINCE: RAVE UN2 THE YEAR 2000 Musikikonet Prince spiller år 2000 ind i denne spektakulære nytårskoncert filmet i Paisley Park. Med sig på scenen har han kunstnere som den legendariske bassist Larry Graham og The Family Stone - og særlige gæster som Lenny Kravitz, Maceo Parker og Morris Day & The Time. Nyd en aften med tidløse hits fra hele den lilla funkmesters karriere som 'Kiss', 'Purple Rain', 'Let's Go Crazy' og '1999'.

01:55  

Bøger, der gør en forskel: Jacob Skyggebjergs "Der går min
Bøger, der gør en forskel: Jacob Skyggebjergs "Der går min Folkeskolen er omdrejningspunkt i Jacob Skyggebjergs roman "Der går min klasselærer", hvor skolelæreren Erling bøvler med både følelsesliv og lærergerning i en jysk provinsby i starten af 00'erne. Men hvorfor er skolegården ideel som arena for en roman om følelsesmæssig apati, livsfarlig mobning og en stillestående provinsby? Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, VIBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0807232907