Viborg
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 13. oktober 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 13. oktober 2022

DR1

06:00  

Midt i naturen (1:9)
Midt i naturen (1:9) Svensk naturserie. (Mitt i naturen) Den lukkede sikkerhedszone omkring det gamle atomkraftværk i Tjernobyl er forvandlet til en vildmark efter ulykken i 1986. Anders Lundin besøger området og får en oplevelse ud over det sædvanlige. Dyrene og naturen har taget over, ulve og vildheste trives, og blomster og træer er trængt op gennem asfalt og beton. I Sverige ventes cæsiumindholdet i vildsvin at øges i fremtiden, når dyret breder sig op langs de nordlige kyster. Linda Olofsson undersøger hvorfor og får mere at vide om et af Sveriges mest omdebatterede vilde dyr.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Det Politiske Talkshow - Valg-special
Det Politiske Talkshow - Valg-special

07:15  

Mød partierne: Kristendemokraterne
Mød partierne: Kristendemokraterne Du kan stemme på 14 forskellige partier til Folketingsvalget og fire af dem er helt nye. Kåre Quist har besøg af partilederne én af gangen. Hvad er partiets mærkesager? Hvilke konsekvenser har partiets politik for os alle sammen? Og er der handling bag ordene? Der er tid til at svare og plads til et smil, når Kåre Quist stiller de vigtigste spørgsmål.

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Efter fire år er det blevet tid til at tage afsked med Torstens have. Det er med stort vemod, at de fire venner forlader gården, men der er også store planer og forventninger til fremtiden. Men først skal årets konkurrence afgøres. Hvem er det lykkedes at fremavle den største dahlia?

08:40  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Holdet indser, at entréen til haven ser anstrengende ud, og at det er tid til at anlægge en ny. Tareq Taylor laver en låge til den nye entré. John Taylor viser den rette måde at plante et træ. Og så hylder holdet den fineste rodfrugt af alle - kartoflen. Men hvordan går det med flytteplanerne?

08:40  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Midsommer er i anmarch, og på Torstens gård arbejder man febrilsk på at få haven klar til familien, som skal holde ferie i den. Malin Persson laver et menneskeligt solur, mens John Taylor viser, hvordan man planter en hæk. Pernilla Månsson Colt går all-in på en lidt misforstået blomst, som fortjener et opsving, mens Tareq Taylor tager greb i midsommerbuffeen.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Den fantastiske planet (5:6)
Den fantastiske planet (5:6) Naturprogram fra BBC fra 2009. (Nature's Great Events) Flokke af elefanter vandrer hen over Kalahari-ørkenens tørre sletter. De bliver ført af en gammel hun, matriarken, der mirakuløst fører sin flok fra vandhul til vandhul. Ungerne og deres mødre er mest udsatte. Ungerne skal have femten liter mælk om dagen, og deres mødre, der lider under manglen på føde og vand, bliver mere og mere udmagrede og udmattede. Men matriarken er ubarmhjertig. Hun ved, at de er nødt til at holde ud, hvis de skal overleve endnu en sæson. Elefanterne og millioner af andre dyr venter på det årlige mirakel, hvor Okavango-floden går over sine bredder, og oversvømmelsen forvandler Kalaharis tørre jord til strømmende floder omgivet af frodige græssletter.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

05:55  

Ernest & Celestine (20)
Ernest & Celestine (20)

06:10  

Sarah og And (33)
Sarah og And (33)

06:20  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Gro og Blå redder fuglene (6:8) | Hulens hemmelighed
Gro og Blå redder fuglene (6:8) | Hulens hemmelighed Gro finder en mystisk kasse på Bedstes gård. Men hvem er drengen på billedet? Gro er sikker på, at Bedste vil vågne, hvis hun hører fuglene synge. Blå beslutter sig for at hjælpe Gro. Men kan Blå virkelig vække Bedste? Og må man godt have en levende fugl med ind på et hospital?

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand vil bruge cykelhjelmene som lerduer til skydetræning! Motor Mille og Børnebanden må sejle rundt om slottet i voldgraven og lægge en plan for at få cykelhjelmene tilbage, inden den sure mand har skudt dem alle i stykker.

07:45  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (9)
Vidundervovsen Vaffel (9)

08:20  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

08:35  

Quizdyrene II (3) - Karpen Diem
Quizdyrene II (3) - Karpen Diem Hvad ved dyrene om andre dyr? Denne gang er det en karpe ved navn Diem, der får chancen for at vinde en flot præmie. Men først skal han svare på fem spørgsmål, der handler om kattedyr. Diem er en klog fisk med en stor viden. Men undervejs får han alligevel brug for hjælp og bruger derfor sin livline til at ringe til sin gamle læremester, dragefisken Wasabi. Spørgsmålet er om Diems viden og Wasabis hjælp er nok til at få alle fem point?

08:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:40  

Skattejægerne
Skattejægerne Sæson 9. I aften i Skattejægerne får Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel en meget sjælden Wegner lampe mellem hænderne. Sussie Vig, der er rekvisitør på Det Kongelige Teater, slår sig løs i kostumelageret, hvor der gemmer sig mere end 80.000 forskellige kostumestykker. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik møder modstand på skattejagten.

09:40  

Skattejægerne
Skattejægerne Sæson 9. I aften i Skattejægerne har det nordjyske marskandiserpar Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen taget turen hele vejen fra Lykkegaard til Sønderjylland i jagten på noget så særligt som gamle læringsplancher. Pauli Tvilling fra vintagebutikken FN92 i indre København bliver meget begejstret, da han finder historiske kjoler i Tisvildeleje. Og Lisa Rasmussen og Jesper Bo fra Antik, Form & Design på Frederiksberg finder dansk design godt gemt under støv og spindelvæv.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (138)
Antikkrejlerne med kendisser (138) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (21:25)
Antikkrejlerne XIX (21:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (18:25)
Antikkrejlerne XIX (18:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (20:25)
Antikkrejlerne XIX (20:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:20  

Madsen & Co. (25:32)
Madsen & Co. (25:32) Dansk komedieserie fra 2000. 'Max springer ud'. Max er forelsket, og hele familien synes, det er så sødt - men da det viser sig, at hans udkårne hedder Kim, går Mogens i panik. Men der er selvfølgelig noget, Mogens helt har misforstået - og det gælder ikke kun Max, men også den langbenede veninde, som Kisser har på besøg et par dage. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Pedersen: Finn Nielsen. Gerd: Tommie Schouw. Kim: Nisa Nielsen. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

09:20  

Madsen & Co. (26:32)
Madsen & Co. (26:32) Dansk komedieserie fra 2000. 'Endelig alene'. Mogens og Susanne har snart 20-års bryllupsdag - men Mogens opfører sig meget mærkeligt, så måske bliver der slet ikke noget at fejre? Mystiske telefonopkald og hemmelige indkøb gør Susanne mistænksom, men Mogens har en plan - selv om alt ikke går helt, som han har regnet med. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Pedersen: Finn Nielsen. Politibetjent: John Lambreth. Manuskript: John Stefan Olsen. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

09:45  

Madsen & Co. (27:32)
Madsen & Co. (27:32) Dansk komedieserie fra 2000. 'Singapore i sigte.' Mogens tager en stor beslutning - nu skal det være slut med at spilde sit talent på at gå med post. En stilling som eksportchef i Singapore er mere passende for en mand af Mogens' format. Men hvad gør man, når man skal til job- samtale, og ikke kender for- skel på cost-benefit-analyse og logistik? Max har også store ambitioner og indgår et risikabelt væddemål med Line. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Desuden medvirker: Pedersen: Finn Nielsen. Direktør: Stig Hoffmeyer. Sekretær: Pauline Rehné. Maja: Regitse Højgaard. Manuskript: John Stefan Olsen. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

10:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Avisen er blevet erklæret for et dødt medie i stort set hvert eneste årti indenfor nyere tid. Vi ser nærmere på denne endnu uopfyldte profeti og på, hvordan aviserne helt fra den spæde begyndelse har konkurreret i forsøget på at vinde læsere. Mød den tredobbelte OL-vinder, Niels Fredborg, der ved OL i München i 1972 bliver vidne til en storstilet terroraktion sat i scene af den arabiske terrorgruppe Sorte September. I en tid, hvor vi bestiller skræddersyede specialrejser som aldrig før, ses tilbage på charterrejsens opståen. Hvad var det, der var så fascinerende ved denne rejseform, så der i 1960 landede 130 charterfly på Mallorca i døgnet?

10:55  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen

11:45  

Det vilde Frankrig (2:2)
Det vilde Frankrig (2:2) Naturprogram fra BBC fra 2013. (Wild France) Frankrigs rige, frugtbare jord har givet landet en enestående biodiversitet. I sumpene i Marais Pointevin har blandingen af salt- og ferskvand skabt et unikt og fascinerende økosystem. Kedelige guldsmedelarver udvikler sig i sumpene for til sidst at svømme op til overfladen, forvandlet til et af verdens mest raffinerede flyvende væsner. Og i en nærliggende askeskov, der en gang forsynede de lokale med brænde, opfostrer en flok hejrer deres unger.

TVR

09:00  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse?
Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse? Inde i byen er mange dyr sammen to og to. Men en han-svane er helt alene. Han vil gerne finde en hun-svane, som han kan danse parringsdans med, så de kan finde ud af om de skal være sammen. Men der er mange andre hansvaner i søen. Så spørgsmålet er, om hansvanen finder en hunsvane, som vil danse med ham?

09:20  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

09:25  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde en af verdens største flagermus, den flyvende hund. I sin søgen passerer han et vandhul, hvor sultne gribbe holder øje med savannens næste dødsfald. Og med snedig jagtteknik lykkes det ham at fange en agame med de bare næver.

09:35  

MikroMakkerne - Skøjteløber
MikroMakkerne - Skøjteløber MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skøjterløberen for at undersøge, hvordan pokker den mon går på vandet. Men de små lynhurtige rovdyr er svære at fange!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (11)
Cirkusliv i savsmuld (11) Sebastian kan ikke finde på nye dyre numre til sommerens forestilling. Cirkusdirektøren hjælper Sebastian med at få gode ideer godt hjulpet af Signe og Brasnik, som har købt elefant hullahopringe på et loppemarked.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ko har fire maver? Tag med Lille Nørd på ko-eventyr, og se om det lykkes Katrine og Anders at lave verdens største kop kakao.

11:10  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

11:35  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

11:55  

Vilde venner II (3)
Vilde venner II (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. Der skal samles lækre agern til sultne egern og fældes træer, så skovmåren kan få et nyt sted at bo. Og så skal de redde to duer, der er kommet lidt på afveje.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Søren Vesters Have - Skygge og flyvende pergola
Søren Vesters Have - Skygge og flyvende pergola Det er sommer, og Søren vil gerne skabe skygge-rum i sin have. Derfor søger han inspiration hos Bonnie, der på sin lille kolonihavegrund har skabt fantastiske pergolaer. Og så bygger han en svævende parasol, som skal skabe skygge over hans store plankebord i drivhuset.

12:15  

Søren Vesters Have - Birkealléen fældes
Søren Vesters Have - Birkealléen fældes Søren Vester er tilbage med nye inspirerende projekter i haven i Thise. Første projekt er at fælde den store birkeallé og efterfølgende lave gyngestole til drivhuset af træet. Det skal gøres med en speciel teknik, hvor stolene samles helt uden søm og skruer, og til det får han hjælp af sin nabo Peter, der er ekspert i den teknik.

12:15  

Søren Vesters Have - Palmer, blomster og feriestemning
Søren Vesters Have - Palmer, blomster og feriestemning Søren rejser mod varmere himmelstrøg, sådan føles det i hvert fald, når han lander i den vildeste junglehave i Nordjylland. Og så skal han ud og se en have, som er svaret på alt det, han selv drømmer om at få i Thise.

12:15  

Søren Vesters Have - Krukker
Søren Vesters Have - Krukker Søren elsker krukker - store krukker. Derfor giver han inspiration til, hvordan man billigt kan bygge sine egne kæmpe-krukker. Og så tager Søren på besøg hos Claus Dalby, som ved alt om at indrette haven med krukker.

12:45  

Nak & Æd - en oribi i Cameroun (4:10)
Nak & Æd - en oribi i Cameroun (4:10) Sæson 8 (2017). De to venner har fundet et gammelt skinderhus de kan slå lejr i. Herfra vil de gå på jagt efter en ny slags antilope i Cameroun. Denne gang er det en oribi, der skal i gryden. Men dyret er hurtig, sky og på hjemmebane, så der venter Jørgen og Nikolaj lidt af en udfordring i bushens kvælende hede. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:50  

Nak & Æd - en impala i Zambia (6:10)
Nak & Æd - en impala i Zambia (6:10) Sæson 8 (2017). Jørgen og Nikolaj er taget til Zambia. Her skal de prøve at finde og nedlægge en impala i den gigantiske Luangwadal. Dalen er grøn og frodig, og en impala hopper langt og højt, så de to venner skal holde øjnene på stilke og være fuldstændig stille, hvis det skal lykkes at få øje på dyret og snige sig på skudhold. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:20  

Rigtige mænd og makkere - Helsefidusens nye dumme idé
Rigtige mænd og makkere - Helsefidusens nye dumme idé I en spritfrisk sæson Rigtige Mænd skal fire nye solide håndværkerbasser have en ordentlig rusketur. Helsefidusen Jacob har fået en temmelig dum idé: Han vil lokke de rigtige mænds kammerater med til at træne op til et heldags-stjernepsykopatisk løb med hæslige former for motion. Men hvad nu hvis makkerne er mindst lige så slatne og kagesultne, som basserne selv er?

13:35  

Rigtige mænd og makkere - Den store rugbrøds-mandedyst
Rigtige mænd og makkere - Den store rugbrøds-mandedyst De velpolstrede basser og deres makkere udfordres i en rugbrødsbagekonkurrence med bagedronningen Blomsterberg som dommer. For de rigtige mænd skal lære at få noget ordentligt brændstof i dunken i stedet for junkfood, hvis de skal have en chance for at overleve det Adventure Ræs, der venter dem.

13:45  

Hammerslag 2016 (1)
Hammerslag 2016 (1) Årets første udgave af Hammerslag foregår i Nordjylland i byen Ballerum ved Thisted. Her skal prisen på et stråtækt hus fra 1923 gættes. Derefter tager vi turen lidt sydpå til Bedsted. Vi skal se på en liebhaverejendom midt i Nationalpark Thy. Hvad mon placeringen betyder for mæglernes gæt? Aftenen slutter af i Hurup, hvor mæglerne skal gætte prisen på et arkitekttegnet hus med runde former fra 2000. Vært: Christian Degn

14:05  

Hammerslag 2016 (4)
Hammerslag 2016 (4) Hammerslag starter i aften i Holte, hvor mæglerne skal gætte prisen på et helt specielt hus fra 2015, der er beklædt med tegl fra top til tå. Derefter går turen videre til Lyngby, hvor der skal sættes pris på et ældre hus, der ligger tæt op ad en trafikeret vej. Hvad betyder det mon for prisen? Aftenens tredje og sidste bolig finder vi også i Lyngby. Her skal mæglerne se nærmere på en ejendom fra 1960, som sælger selv har tegnet. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet? Vært: Christian Degn

14:30  

Kender Du Typen? 2021 - Med kogende vand og kioskbesøg
Kender Du Typen? 2021 - Med kogende vand og kioskbesøg Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de seneste år. Året er 2017, og Mads Steffensen maler med orange maling på hovedpersonens lilla badeværelse. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der har en drilsk vandhane og altid køber det samme i kiosken.

14:50  

Kender Du Typen? 2021 - Med stalker og rysteribs
Kender Du Typen? 2021 - Med stalker og rysteribs "Kender Du Typen?" besøger denne gang et sommerhus i Tisvildeleje, som i 45 år har dannet rammen om ferielivet for dagens hovedperson og hans familie. Her skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup se en have fyldt med ribs og en terrasse fyldt med rejseminder. Og så skal de regne ud, hvem der tidligere har haft en stalker tæt inde på livet. Vært: Anna Lin

14:50  

Kender Du Typen? 2021 - Med take-away og telefonpibe
Kender Du Typen? 2021 - Med take-away og telefonpibe Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de sidste år. Vi er i år 2019, hvor vi besøger en kendt dansker, der ryger på sin slukkede pibe, når han taler i telefon. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup bliver især udfordret, når de skal regne hovedpersonens alder ud.

DR2

12:30  

Tæt på bjørnene (1:2)
Tæt på bjørnene (1:2) Naturprogram fra BBC fra 2014. (The Great Bear Stakeout) Grizzlybjørnen er et af de mest imponerende rovdyr i verden. Den kan veje op til 780 kilo og løbe lige så hurtigt som en hest. Hver sommer samles i hundredvis af grizzlybjørne i Nordamerika for at parre sig, slås og fange laks i store mængder. Ved hjælp af det mest moderne teknologiske udstyr kommer vi helt tæt på disse imponerende dyr. De stærkeste bjørne kan uden problemer skaffe både mad og partnere, men for en ung hunbjørn med nyfødte unger kan kampen for føden være hård. For ud over at parre sig har alle bjørnene ét mål, nemlig at æde sig så fede som muligt, inden sneen kommer, og bjørnene går i dvale.

13:20  

Arkitektur der deler vandene (3:4) - Højtråbende ikoner
Arkitektur der deler vandene (3:4) - Højtråbende ikoner Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nogle gange handler det om at råbe højest - som når Aarhus får et isbjerg som ikon, og en af Sveriges største arkitekter vil give Stockholm et højt vartegn. Sendt første gang 02.08.2020

13:50  

Arkitektur der deler vandene (4:4) - Fremtidens ikonbyggerier
Arkitektur der deler vandene (4:4) - Fremtidens ikonbyggerier Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Nu er det ikke længere nok bare at have ikoner - de nye bygninger skal også være bæredygtige og sociale som et vadehavscenter i Ribe og et kulturhus i Tingbjerg. Sendt første gang 09.08.2020

14:20  

Bumletog gennem Afrika - Kenya (2:5)
Bumletog gennem Afrika - Kenya (2:5) Britisk rejseserie fra 2015. (Slow Train Through Africa with Griff Rhys Jones) De afrikanske jernbaner hører ikke til de hurtigste. Til gengæld har de nogle af verdens bedste udsigter. Den walisiske skuespiller Griff Rhys Jones forsøger denne gang at zigzagge sig gennem den næsten 2.000 kilometer lange strækning fra Kenya til Tanzania. Det er noget af en udfordring, for de fleste baner er levn fra kolonitiden, og hverken spor eller lokomotiver fungerer helt lige så godt som dengang!

TVR

12:20  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

12:40  

Ramajetterne II (1)
Ramajetterne II (1) Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

12:55  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste kvartfinale skal de havfriske Fiskerne køre imod det hvirvlende Team Tornado. Det går vildt for sig, når de to hold skal køre ned ad Striben, ud på specialbanen mellem vilde dyr i Zoologisk Have og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold får den sidste plads i semifinalerne.

13:30  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

13:40  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

13:57  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

14:00  

Sofus III (3)
Sofus III (3) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Livia, der skal lære at cykle. Men Livia bor på en gård, hvor der kun er grus, så der-for tager de over til Livias morfar, der bor på en stille asfalteret vej.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:35  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

14:50  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

DR1

15:00  

Inspector Morse: Sidste bus til Woodstock
Inspector Morse: Sidste bus til Woodstock Engelsk krimi fra 1988. (Inspector Morse: Last Bus to Woodstock) 18-årige Sylvia tager på tommelfingeren for at møde sin nye kæreste, John, på en pub. Den unge pige når frem - men ikke i live. Til sin forfærdelse finder John hende død på pubbens parkeringsplads. Alt tyder på, at hun er blevet myrdet af bilisten, der tog hende op. En ny sag for Inspector Morse og hans assistent Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jennifer Coleby: Jill Baker. Instruktion: Peter Duffell.

15:20  

Inspector Morse: Mordet på cricketbanen
Inspector Morse: Mordet på cricketbanen Engelsk krimi fra 1989. (Inspector Morse: Deceived by Flight) Da et crickethold kommer til byen, er det ikke selve spillet, men gensynet med gamle studiekammerater, der optager Morse. Da en af spillerne findes myrdet, har Morse mistanke om, at morderen skal findes blandt hans medspillere, og kriminalassistent Lewis får chancen for at vise sine evner på en cricketbane, da Morse får sat ham ind på holdet som erstatning for den dræbte. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. Instruktion: Anthony Simmons.

16:45  

Jordemoderen VII (1:10)
Jordemoderen VII (1:10) Engelsk dramaserie fra 2018. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:05  

Jordemoderen VII (3:10)
Jordemoderen VII (3:10) Engelsk dramaserie fra 2018. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:30  

Valgets døgn
Valgets døgn Valgets døgn bringer de vigtigste historier fra valgkampen i Danmark. Her får du de bedste interviews, analyser og billeder fra dagen, så du er klædt på til folketingsvalget.

DR2

15:05  

Bumletog gennem Afrika - Zambia (3:5)
Bumletog gennem Afrika - Zambia (3:5) Britisk rejseserie fra 2015. (Slow Train Through Africa with Griff Rhys Jones) De afrikanske jernbaner hører ikke til de hurtigste. Til gengæld har de nogle af verdens bedste udsigter. Den walisiske skuespiller Griff Rhys Jones tager denne gang toget fra Zambia og Zimbabwe, der går tæt på et af verdens vidundere, nemlig Victoriavandfaldene, der ligger på grænsen mellem de to lande. Han begynder den 1.700 kilometer lange tur i byen Kasama i det nordlige Zambia, hvor toget ankommer kun 33 timer forsinket!

15:50  

Bumletog gennem Afrika - Namibia (4:5)
Bumletog gennem Afrika - Namibia (4:5) Britisk rejseserie fra 2015. (Slow Train Through Africa with Griff Rhys Jones) De afrikanske jernbaner hører ikke til de hurtigste. Til gengæld har de nogle af verdens bedste udsigter. Griff Rhys Jones' tur gennem Namibia går fra byen Oshikango i det travle nord gennem den berømte Etosha Nationalpark og tværs over den fantastiske Namibørken til Skeletkysten ved Atlanterhavet. Da kun omkring 200 mennesker rejser med tog om dagen i Namibia, foregår en del rejsen med godstog.

16:35  

Bumletog gennem Afrika - Sydafrika (5:5)
Bumletog gennem Afrika - Sydafrika (5:5) Britisk rejseserie fra 2015. (Slow Train Through Africa with Griff Rhys Jones) De afrikanske jernbaner hører ikke til de hurtigste. Til gengæld har de nogle af verdens bedste udsigter. Den walisiske skuespiller Griff Rhys Jones' sidste togtur på det afrikanske kontinent fører ham i Sydafrika tusinder af kilometer fra Pretoria til Johannesburg og til diamantminerne i Kimberley. Den syv timer lange tur til Cape Town foregår i et af de mest luksuriøse tog i verden, men der må Griff også arbejde for føden!

17:25  

Guldkorn 1980'erne: 1987
Guldkorn 1980'erne: 1987 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1987.

17:45  

VM Kørestolsrugby : Canada - Danmark, direkte
VM Kørestolsrugby : Canada - Danmark, direkte Kommentatorer : Mikkel Nygaard og Kashif Butt

TVR

15:05  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

15:59  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Paddington
Paddington

16:35  

Paw Patrol (5)
Paw Patrol (5) Tegnefilm med dansk tale Vov-vov-gæs + Vov, vov og afsted

17:00  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

17:03  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

17:05  

Brillebjørns detektivbureau
Brillebjørns detektivbureau Hvem ejer den mystiske papæske, som er fuld af legetøj? Liv og Brillebjørn må undersøge den nærmere.

17:20  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Alfas superkortsamling er blevet væk, og hun starter en kriminalefterforskning for at finde tyven. Hun får dog konkurrence af Ener, som vil undgå specialundervisning.

17:35  

Trex
Trex Simon, Lise og Trex forsøger at tjekke af det næste sidste punkt på listen. Det er tid til at pranke nogen. Eller som fortællerstemmen tror: Planke nogen.

17:40  

Trex
Trex Nu er der bare et punkt tilbage: at møde en anden t-rex. Vil det lykkes fortællerstemmen at skaffe en anden t-rex?

17:45  

Trex
Trex Simon spærrer Trex inde, fordi han har ædt hans tøjdyr. Men da Lise kommer forbi, ændres alt.

17:50  

Paphoved II (1)
Paphoved II (1)

17:59  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i de seneste 24 timer zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Sæson 9. I aften i Skattejægerne forelsker Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form og Design sig i en lampe på en skattejagt i det Jyske. For Pauli Tvilling fra vintagetøjbutikken FN92 er begejstringen svær at skjule, når han finder en brudekjole fra 1960erne. Og Søren Falk fra retrobutikken Quriosa tester sine kreative evner, når han kaster sig over et stort gør-det-selv projekt med hjemmelavede lysekroner.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Gift ved første blik (7:8)
Gift ved første blik (7:8) Parrenes planlagte getaway står for døren, og imens Anders og Sebastian tager ud i den svenske natur, har Mette planlagt et vegansk bed and breakfast ophold for hende og Steen. Benny og Tanja får hver især talt ud hos parterapeuten. Mikael og Melissa har datenight i et vildmarksbad, imens Patrick og Olivia langt fra er enige om, hvordan det går.

DR2

19:45  

Dansk teater 300 år (8:10)
Dansk teater 300 år (8:10) I 1970erne er fronterne hårdt trukket op. Der er politik i alt også i teateret, som er et våben i klasse- og kønskampen Teateret bliver farligt og rykker ud på gaden, ligesom mange andre danskere, der bruger det offentlige rum til at udtrykke deres vrede og kritik. I slutningen af årtiet begynder Kirsten Delholm og Billedstofteateret til gengæld at skabe forestillinger til museer og andre ikke-teaterscener. Uden ord og musik.

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:43  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

18:50  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:15  

100% Ulv
100% Ulv

19:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kriminelt: Oles ord mod betjentens
Kriminelt: Oles ord mod betjentens Ole har klaget over den betjent, der anholdt ham en nat i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Ole var 17 år og fuld, og kom blødende hjem efter anholdelsen med et flækket øjenbryn og en hjernerystelse. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:25  

Mød partierne: Liberal Alliance
Mød partierne: Liberal Alliance Du kan stemme på 14 forskellige partier til Folketingsvalget og fire af dem er helt nye. Kåre Quist har besøg af partilederne én af gangen. Hvad er partiets mærkesager? Hvilke konsekvenser har partiets politik for os alle sammen? Og er der handling bag ordene? Der er tid til at svare og plads til et smil, når Kåre Quist stiller de vigtigste spørgsmål.

21:55  

Vera: Blodpenge
Vera: Blodpenge Engelsk krimiserie fra 2020. (Vera: The Escape Turn) Den stenrige spillemagnat Alun Wilmott bliver skudt i sit hjem for øjnene af sin kone og sine børn. Ved første øjekast ligner det et hjemmerøveri, der er gået galt, men der er noget, der ikke stemmer. Var det et bestilt drab? Vera går på jagt efter svaret.

23:30  

Jagerpiloterne (2:5)
Jagerpiloterne (2:5) I den anden episode er vi med til det store Airshow på kampflybasen i Skrydstrup. Vi følger også fly-mekanikerne, når de tager af sted for at hjælpe piloterne på bombemissionen mod Islamisk Stat. Og i mere end 60 graders varme er vi med på tætteste hold i Arizonas ørken, når et lille hold danske piloter træner i at overleve, hvis noget går galt på en mission, og de ender på landjorden i et varmt, fjendtligt område.

23:30  

Kong Charles III - Manden og monarken
Kong Charles III - Manden og monarken Britisk dokumentar fra 2022. (Charles - The Monarch and the Man) Fra det øjeblik, han blev født i 1948, har kameraerne fulgt ham tæt. Prinsen af Wales har haft hele sit liv til at forberede sig til rollen som Storbritanniens næste konge. Arkivmaterialet om Charles III er varieret og fuld af detaljer. Forfatteren Jonathan Dimbleby undersøger, hvordan Charles III har søgt at definere sig selv, og giver et bud på, hvilken slags konge han mon bliver.

DR2

21:00  

Marriage (4:4)
Marriage (4:4) Britisk dramaserie fra 2022. Jessica slår op med Adam og flytter hjem til sine forældre igen. Hun hjælper Ian med at rydde op i hans afdøde mors ting, hvilket er med til at styrke båndet mellem dem. Samtidigt prøver Emma at samle mod til sig for at konfrontere både sin far og sin chef. Kan familien overkomme de interne spændinger og åbne sig for hinanden?

22:30  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:00  

Drengen der hackede Pentagon (4:4)
Drengen der hackede Pentagon (4:4) Politiet har anholdt Thomas for at hacke det amerikanske militær og afsløre beskidte krigshemmeligheder. Men de mangler et afgørende bevis, der er tættere på, end de aner. Kan Thomas nå at lave et sidste træk og slippe ud af fængslet?

23:30  

De døde escortpiger - ligene i vejkanten (7:8)
De døde escortpiger - ligene i vejkanten (7:8) Det nuværende system til at identificere seriemordere er brudt sammen. På en tur til New Mexico opdager Josh og Rachel, hvor galt det står til. Politiet i Albuquerque har en lang historie med korruption og overtrædelse af borgerrettigheder, og det lokale justitsministerium har derfor overtaget kommandoen over korpset. Det er derfor ikke nogen stor overraskelse, at en massegrav med 11 kvindelig fundet i den vestlige del af byen stadig er uopklaret! Amerikansk dokumentar fra 2016. (The Killing Season)

TVR
DR1

00:20  

Inspector Morse: Den halve antikvitet
Inspector Morse: Den halve antikvitet Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: The Wolvercote Tongue) En amerikansk kvinde kommer til Oxford for at skænke sin del af et juvelbesat bæltespænde til museet, som ejer den anden halvdel. Men en time efter sin ankomst er hun død, og smykket forsvundet. En ny sag for Oxfords skarpeste hjerner - detektivduoen Morse og Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Kemp: Simon Callow. Instruktion: Alastair Reid.

02:05  

Kender Du Typen? 2021 - Med orkidé og mikroovnsburger
Kender Du Typen? 2021 - Med orkidé og mikroovnsburger Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de seneste år. Vi er tilbage i år 2015, og Flemming Møldrup har sin ilddåb som livsstilsekspert. Han og Anne Glad Wagner skal regne ud, hvem der gladeligt sætter tænderne i en mikroovnsburger fra supermarkedet og holder af at nusse om sine orkidéer.

02:30  

Antikkrejlerne XIX (15:25)
Antikkrejlerne XIX (15:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

03:00  

Kender Du Typen? 2021 - Med tidsrejse og rod i skuffen
Kender Du Typen? 2021 - Med tidsrejse og rod i skuffen "Kender Du Typen?" er taget i sommerhus på Møn. Her skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har det bedst med halvfærdige projekter og hvis største drøm er at kunne rejse med en tidsmaskine. Vært: Anna Lin

03:25  

Antikkrejlerne XIX (17:25)
Antikkrejlerne XIX (17:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

00:10  

De døde escortpiger - ligene i vejkanten (8:8)
De døde escortpiger - ligene i vejkanten (8:8) Josh og Rachel søger efter otte savnede kvinder i området omkring Albuquerque, men opdager, at det måske handler om noget mere uheldsvangert end en enlig seriemorder! Et tip fra en erklæret seriemorder er for fristende til at lade ligge og fører dem tilbage til Long Island! Amerikansk dokumentar fra 2016. (The Killing Season)

00:55  

Kvinder bag kameraet (5:14) Voksen-barn, økonomi og klipning
Kvinder bag kameraet (5:14) Voksen-barn, økonomi og klipning Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Jane Fonda fortæller om 18 film, hvor børn har været i fokus, med klip fra bl.a. fra Tyskland, Belgien, Mongoliet, USA og Sverige. Og hvordan kan en instruktør være økonomisk med sin film? Instruktører som franske Agnès Varda og Claire Denis og argentinske Maria Luisa Bemberg viser, hvordan det enkelte nogle gange også er det det bedste. Med klip fra bl.a. Beau Travail og I, the Worst of All.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, VIBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1007203217