Viborg
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 9. oktober 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 9. oktober 2022

DR1

06:30  

Alene i vildmarken (4:7)
Alene i vildmarken (4:7) Solodeltageren Ulla kaster sig over et bådprojekt for at skaffe flere fisk. Militærveninderne Katrine og Katja er uenige om, hvornår de skal tage hjem. Det andet venindepar Anna-Caroline og Ester kæmper for føden og overvejer også, hvor længe de kan holde i vildmarken.

07:30  

Alene i vildmarken (5:7)
Alene i vildmarken (5:7) Kampen i vildmarken intensiveres og det bringer følelser frem. Veninderne Ester og Anna-Caroline mangler føde og må stoppe op og minde sig selv om, hvorfor de har meldt sig til en tur i vildmarken. Naturvejlederen Rikke husker også sig selv på, hvad hun vil opnå og hvorfor hun tog væk fra sine børn og ud i vildmarken med sin far.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Unge Morse VII (2:3)
Unge Morse VII (2:3) Britisk krimiserie fra 2020. (Endeavour) Et højreradikalt parti puster til racespændingerne i Oxford, og snart må Morse efterforske et brutalt overfald på en gruppe unge med pakistansk baggrund. Et andet sted i byen kommer en indisk restaurant i søgelyset, da en kunde forsvinder sporløst, og en ansat findes brutalt myrdet.

DR2

08:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

06:00  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

06:10  

Sarah og And (29)
Sarah og And (29)

06:20  

Bamselægen - Maveforgiftning (10)
Bamselægen - Maveforgiftning (10) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Theo og hans tiger-bamse Tesla. Theo er bekymret, fordi Tesla har så frygteligt ondt i maven. Så er det godt, at Bamselægen Sandra som altid er på pletten.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gro og Blå redder fuglene (2:8) | Ulykken
Gro og Blå redder fuglene (2:8) | Ulykken Bedste falder ned fra en stige og kommer til skade. Heldigvis ser fuglene det og henter hjælp. Far overvejer, om Bedste måske skal på plejehjem, så hun ikke kan komme til skade igen. Men hvem skal så passe på gården og fuglene?

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Tigre og tatoveringer
Tigre og tatoveringer Den lille forældreløse Maj bor hos sin onkel Sonny, som er tatovør. Maj er altid sammen med Sonny, og elsker at være med når han 'tegner' på skrappe damer og hårde bananer. En dag kommer Maj til at tatoverere et ordentlig brød af en mand fuld af børnetegninger og af frygt for mandens vrede må Sonny og Maj flygte i al hast. Deres flugt på Sonnys knallert leder dem ud på et spændende eventyr i en magisk skov, hvor Maj får hjælp fra den øretæveindbydende alfedreng Allan og de møder en cirkus-mor, hendes dreng og deres kæmpestore tiger, Brutalis. Stemmer: Lars Bom, Anna Sander Bie, Theres Glahn, Bjarne Henriksen, Jesper Christensen, Lærke Winther og Nicolai Louis Vasquez Winther

08:10  

Landevejsrotten
Landevejsrotten En halv times animeret familiefilm baseret på den elskede børnebog skrevet af Julia Donaldson og illustreret af Axel Scheffler. Historien om en skrupsulten rotte, som elsker muffins, småkager og alt, der er sødt. Langs landevejen leder han efter sukkersager, han kan stjæle, indtil hans søde tand fører ham til den klistrede ende. "Giv mig jeres wienerbrød og tærter! Giv mig jeres chokolade og kager! For jeg er Landevejsrotten, og jeg tager og tager." En eventyrlig historie om stratenrøvere og søde sager, som hele familien vil elske.

08:39  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:45  

Dansk teater 300 år (4:10)
Dansk teater 300 år (4:10) Forlystelsessygen raser og i 1843, samme år som Kierkegaards Enten-Eller udkommer, åbner det ultimative forlystelsessted - Tivoli. Grundlagt af guldalderens forlystelseskonge nummer 1 Georg Carstensen. Han skaber forlystelsesstedet Casino, hvor man blandt andet kan opleve Danmarks første revy. Det kongelige teater får konkurrence fra en række nye teatre, f.eks. Folketeateret i København og i Odense. Komedier og lystspil afløser hinanden i et rask tempo. Og så åbner Dagmarteateret i 1883. Et lysende eksempel på tidens økonomiske opsving.

09:55  

At finde sig selv - Jesper Wung Sung
At finde sig selv - Jesper Wung Sung Jesper Wung Sung er forfatter og kan skrive på sine bøger alle steder i verden. Helst vil han dog sidde og skrive med udsigten til Svendborgsund, for her rammes han af en helt særlig følelse af hjem og ro. En følelse Jesper drømte om, da han i sine unge år flyttede til København for at studere, og længslen hjem voksede. Ud af længslen voksede bøgerne, som udspillede sig i Svendborg, og da drømmen om en filmatisering gik i opfyldelse, så kunne den ikke forgå andre steder end i Svendborg - og i Sct. Jørgen Kirke, hvor vi i dag skal til gudstjeneste sammen.

11:00  

Alle mod 1 (8:10)
Alle mod 1 (8:10) Joakim Ingversen byder velkommen til 73-årige Inge Jepsen fra Jyllinge, der er lidt af et kendt ansigt, men hvor er det nu, du har set hende før? Inge skal gennem syv spændende runder forsøge at overgå Danmarks hold i at gætte udfaldet af Alle mod 1´s nervepirrende og morsomme eksperimenter. Lykkes det, så kan hun forlade Alle mod 1 med op mod 100.000 kroner!

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Kunstnerkolonien - Runder året af
Kunstnerkolonien - Runder året af De seks kollegaer fra Kunstnerkolonien i Skagen mødes igen, og åbner dørene til deres private atelier. Vi er med dem på arbejde, og når de sammen gør status på et helt særligt år.

10:00  

Kunstnerkolonien på Bornholm (1:8) - Kunstnerne mødes på klippeøen
Kunstnerkolonien på Bornholm (1:8) - Kunstnerne mødes på klippeøen Igen i år har seks af Danmarks mest anerkendte billedkunstnere sagt ja til udfordringen om at etablere en kunstnerkoloni. I år er det på klippeøen Bornholm. Vi følger kunstnere som Michael Kvium, Julie Nord og Kaspar Bonnén i deres kreative processer og fælles møde når de på to uger skal bo sammen og skabe en udstilling.

10:30  

Hedningen, heksen og hyldemor (1:3) Fucking underligt
Hedningen, heksen og hyldemor (1:3) Fucking underligt Maria Hyldemors teenagedøtre ser gerne, at deres mor får et almindeligt arbejde. Trommerejser i et stort telt i deres baghave er ikke noget der imponerer dem. Andrea Hejlskov er flyttet ind midt i København. Det kræver en udrensning for negative energier.

11:00  

Debatten: Partilederrunde - direkte fra Christiansborg
Debatten: Partilederrunde - direkte fra Christiansborg Hvem skal lede Danmark gennem tidens kolossale udfordringer? Et nyt Folketingsår er skudt i gang, valgkampen er på vej og vi samler de 13 partiledere og finansministeren på Christiansborg. Vært: Clement Kjersgaard.

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:30  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9)

10:40  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10)

11:00  

Alfons Åberg (6)
Alfons Åberg (6) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh lærer at gynge. Men hvem er den mystiske mand, som Kragen udspionerer?

11:20  

Pax' jordiske eventyr (1:10)
Pax' jordiske eventyr (1:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hypnotiseres af chokoladehjulet, falder i søvn i rutschebanen og stopper hovedet i candyfloss maskinen. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer med at få den forsvundne maskine med op i rumskibet?

11:35  

Pax' jordiske eventyr (2:10)
Pax' jordiske eventyr (2:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax låner en kage, klæder sig som en klovn og kører bil som en biltyv. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer at få maskine med i rumskibet?

11:50  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Vera: Beskidt
Vera: Beskidt Engelsk krimiserie fra 2020. (Vera: Dirty) Den unge rengøringsmedhjælper Luke Sumner findes død i en fodgængertunnel tæt på sit hjem. Det står hurtigt klart, at Luke blev ramt af det dræbende slag mange timer inden han faldt om. Nu er det op til Vera at kortlægge den unge mands sidste tid og finde hans morder.

12:23  

Frank & Kastaniegaarden - Møllerejsning
Frank & Kastaniegaarden - Møllerejsning På Kastaniegaarden er Frank og vennerne nu så langt med delene til stokmøllen, at den skal samles for første gang. Navet, som Frank lavede modellen til og siden fik støbt, bliver finpudset og får tilpasset vingerne. Og med hjælp fra motorsamlingens kranbil bliver stokken rejst.

12:25  

Runaway Bride
Runaway Bride Amerikansk romantisk komedie fra 1999. På en bar hører journalisten Ike om en kvinde, der er stukket af fra den ene brudgom efter den anden i kirken. Ike skriver en flabet artikel om kvinden, Maggie. Det starter en kæde af begivenheder, der fører Ike til Maggies hjemby. Her opdager han, at Maggie igen har planer om at gifte sig. Og hun er ikke ligefrem begejstret for Ikes avisartikel. Medvirkende: Julia Roberts, Richard Gere, Joan Cusack m.fl. Instruktion: Garry Marshall.

13:45  

Anne og Anders på De Vestindiske Øer
Anne og Anders på De Vestindiske Øer Dansk reportage fra 2014 Engang var Danmark en supermagt, som ejede land og folk og værdier over hele verden. I dag er vi kogt ind til næsten ingenting. Tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe rejser ud i det, der engang var dansk. Første rejse går til Caribien, til de tre små øer St. Thomas, St. John og St. Croix, for at dykke ned i historien om dengang, Danmark var førende i slavehandel, og sukker var det hvide guld. Indbyggerne føler sig stadig danske, men samtidig truer et opgør. Slavernes efterkommer er på vej med en omfattende retssag. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 19.07.14

DR2

12:30  

Debatten: Hvem samler, hvem splitter?
Debatten: Hvem samler, hvem splitter? Har statsministeren ret i, at Danmark har brug for en regering over midten? Skaber partierne unødig splid og splittelse - og fortjener de stadig vælgernes tillid? I aften mødes bl.a. justitsminister Mattias Tesfaye (S), Pernille Skipper (EL), Søren Espersen (DF) og Jan E. Jørgensen (V). Vært: Clement Kjersgaard.

13:30  

Tro til salg (1:4)
Tro til salg (1:4) I Frederiksberg Sogn er sognepræst Lars Gustav Lindhart bekymret for folkekirkens fremtid. Han ser gerne, at langt flere kommer i kirke. Kan reklamefolkene hjælpe med at forløse det ønske? Skal folkekirken til at bruge helt nye metoder for at lokke flere kunder i butikken? Skal prædiken f.eks. afløses af talks og tilsættes beat poetry?

14:00  

At finde sig selv - Jesper Wung Sung
At finde sig selv - Jesper Wung Sung Jesper Wung Sung er forfatter og kan skrive på sine bøger alle steder i verden. Helst vil han dog sidde og skrive med udsigten til Svendborgsund, for her rammes han af en helt særlig følelse af hjem og ro. En følelse Jesper drømte om, da han i sine unge år flyttede til København for at studere, og længslen hjem voksede. Ud af længslen voksede bøgerne, som udspillede sig i Svendborg, og da drømmen om en filmatisering gik i opfyldelse, så kunne den ikke forgå andre steder end i Svendborg - og i Sct. Jørgen Kirke, hvor vi i dag skal til gudstjeneste sammen.

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Kris vil væk fra bygden. Lillebror kender til et badekar, der kan bruges som båd til at padle over fjorden. Turen tager en vild drejning, da hvalerne i fjorden bliver nysgerrige.

12:15  

Flaskepost fra Stillehavet II (3)
Flaskepost fra Stillehavet II (3) Båden kommer! Vi flytter ombord og møder dem, der bor på båden. På markedet skal de sidste ting lige ordnes, og så sejler vi afsted

12:30  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:10  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:36  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

13:41  

Superhelten Sprinter Galore (6)
Superhelten Sprinter Galore (6)

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

14:00  

Sofus II (6)
Sofus II (6) Sofus lander hos Pelle, der skal til fodboldafslutning. Pelle og Sofus bager en flot fodboldkage til hele holdet. Først skal de spille kamp, hvor små uheld ikke helt kan undgås, når de seje drenge kæmper. Men så er det godt at slutte af med fodboldkage og saftevand. I farvelgave får Sofus sin yndlingsspiller inden de skal sove.

14:02  

F for Får VI
F for Får VI

14:09  

F for Får VI
F for Får VI

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

14:45  

Sprinter Galore II - Æg (3)
Sprinter Galore II - Æg (3) Magnus skal være storebror, og for at vise, at han og Sprinter sagtens kan passe en baby, skal de passe et æg, mens Thomas og Kathrine er ude og kigge på barnevogn. Men det er åbenbart ikke lige sin sag at passe på sådan en lille størrelse ...

DR1

15:45  

Den store bagedyst (3:9) - snyd sanserne - og dommerne - med bagværket
Den store bagedyst (3:9) - snyd sanserne - og dommerne - med bagværket Man spiser med øjnene først, siges det. Så synssansen er mindst lige så vigtig, som smagssansen, når dommerne skal bedømme deltagernes præstationer i bagedysten. Men hvad sker der egentlig, når Katrine og Markus skal vurdere bagværket med bind for øjnene? I mesterværket handler det om at "snyde" dommerne og bage illusionskager, der skal ligne noget helt andet end kage! Dommerne får serveret blandt andet flæskesteg, frisk fisk, pizza og æggekage. Skulle man tro!

16:45  

Folk og fæ (2:6)
Folk og fæ (2:6) Britisk dramaserie fra 2020. (All Creatures Great and Small) Netop som James er begyndt at føle sig hjemme i sine nye omgivelser, dukker Siegfrieds lillebror Tristan op med sit helt eget kaos i kølvandet. Senere møder James atter den skønne Helen. Han samler mod til sig til at invitere hende ud, men får ikke det svar, han håber på.

17:30  

Valgets døgn
Valgets døgn Valgets døgn bringer de vigtigste historier fra valgkampen i Danmark. Her får du de bedste interviews, analyser og billeder fra dagen, så du er klædt på til folketingsvalget.

DR2

15:00  

Dyret skal dø
Dyret skal dø Den ene elsker dyr, fordi de er nuttede, den anden elsker dyr, fordi de smager godt. De store følelser er i spil når dyreaktivisten og nøgenmodellen Kira Eggers udfordrer kødelskeren og forfatteren Erling Jepsen på holdninger til dyrevelfærd. Sammen rejser de rundt i Danmark for at undersøge, hvorfor danskerne har et så forskelligt syn på de dyr vi kæler med og de dyr vi spiser. Bevæbnet med sit luftgevær viser Erling, hvorfor det er så fantastisk, når Zoologisk Have fodrer løverne med en kæle pony. Kira tager os på besøg hos en kvinde, der redder burhøns fra den visse død og til sidst bliver det afsløret, om kælekaninen Dudley må ofre livet inden aftensmaden.

16:00  

DNA Detektiven - Eske Willerslevs vilde opdagelser (1:3)
DNA Detektiven - Eske Willerslevs vilde opdagelser (1:3) Dansk dokumentar fra 2015. En dokumentarisk trilogi om den danske professor i genetik Eske Willerslev. Trilogien handler ikke bare om forskningsprojekter i verdensklasse men også om en meget atypisk professor, hvis hovedkulds og modige jagt på videnskabelige spørgsmål fører ham langt ud over videnskabens etablerede grænser. Da Professor Eske Willerslev sætter sig for at afdække de australske aborigineres urhistorie, aner han ikke, hvilke problemer, han roder sig ud i. Han gør en banebrydende videnskabelig opdagelse, men offentliggørelsen af hans resultater bremses, fordi hans studier anklages for at være uetiske, og Eske må rejse til den vestaustralske ørken for at lade nutidens aboriginere afgøre, om hans enestående opdagelse nogensinde skal se dagens lys.

17:00  

Fagre voksne verden
Fagre voksne verden Amerikansk komedie fra 1967. (The Graduate) Benjamin har netop afsluttet college og vender hjem til sine forældre. Han er lidt forvirret og bekymret over sin fremtid, men den nære fremtid tager den midaldrende mrs. Robinson sig af. Hun har imidlertid også en yndig datter. Mike Nichols vandt en Oscar for sin instruktion. Simon & Garfunkel sikrede sig en kæmpesucces med sangene til filmen. Medvirkende: Dustin Hoffman, Anne Bancroft, Katharine Ross m.fl. Instruktion: Mike Nichols.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Paddington
Paddington

16:35  

Paw Patrol (1)
Paw Patrol (1) Tegnefilm med dansk tale Vandhunde + Vovser til efterårsfest

17:00  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (5)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (5) En intetanende Kristian går direkte mod Hellas fælde. Heldigvis får Jose, Bjørn og Nikoline adressen ud af Reichardt, men kan de nå at redde Kristian?

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (6)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (6) I bunkeren tænder Hella for hjernetransformatoren. Vil det virkelig lykkes Hella at gøre Kristian ond?

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (7)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (7) Jose og Nikoline slukker for strømmen, men pludselig dukker Hanne op. Med flødeskum får Bjørn lokket Hellas onde plan ud af Reichardt. Men kan de redde Kristian, før det er for sent?

17:40  

Vennerne og det grønne lys 2 (4:20)
Vennerne og det grønne lys 2 (4:20) Ringen giver Anders superkræfter, så han kan flytte ting ved at tænke på dem. Vennerne er oppe at køre, men så kommer lede Lukas og hans venner og vil overtage shelterpladsen.

17:50  

Venner eller uvenner (5:6)
Venner eller uvenner (5:6) Oskar føler, han har mistet alt, men midt i det triste hører han sin mor snakke om en havedam, hun har fået fjernet fra deres have, og det går op for Oskar, at det må være Frølles vandhul, hun taler om. Havehullet må laves igen - og han får brug for hjælp, hvis han skal kunne nå det, inden Frølle dør. Men hvem skal hjælpe ham?

17:56  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

DR1

18:00  

Spise med Price: "Svie og Smerte"
Spise med Price: "Svie og Smerte" Hovedrollen spilles i dag af en af de absolut vigtigste råvarer i Brdr Prices køkken: Løget! Adam og James lægger ud med den amerikanske comfort-steakhouse klassiker: "Blooming Onion". Herefter går turen til sydeuropa med "tarte Flambé" og "tarte Tatin" og endelig til Mellemøsten med Libanesiske fyldte Løg med det smagfulde tilbehør Talouleh. Det kræver mod og træning at håndtere et køkken fyldt med løg, men brødrene har masser af husråd til hvordan man undgår Svie og Smerte..........og hvordan man oplader en mobiltelefon med et helt almindeligt løg!! Sendt første gang 23.11.17

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Det vilde Californien: Tæt på naturen
Det vilde Californien: Tæt på naturen Amerikansk naturserie fra 2022. (Planet California) Californien er andet end store bølger og hvidhajer. Stedets forskelligartet natur har fostrede utallige endemiske arter. Men spørgsmålet er, om områdets dyreliv og fyrre millioner mennesker kan leve side om side og endda trives med det? Kom helt tæt på den californiske natur - fra uhyggelige dybhavskløfter og jordskælv, prærieulve og sortbjørne - og til en af de ældste organismer i verden et fyrretræ kaldet Methusalem.

20:00  

Carmen Curlers (2:8)
Carmen Curlers (2:8) Axel har nu patent på den elektriske curler, og landets største skønhedsmesse er lige om hjørnet. Han allierer sig med frisøren, Frans, der synes, at curleren er genial, mens konen, Tove, er bekymret over de mange penge, han kaster i projektet. Birthes mand, Jørgen, får konstateret leukæmi, som kun en ny form for kemobehandling i Tyskland kan kurere. Den lille familie er ikke i nærheden af at have de 50.000 kr., men Birthe nægter at give op. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing, Nicolai Jørgensen, Fanny Bornedal, Lars Ranthe, Christian Tafdrup, Mille Lehfeldt, Petrine Agger, Signe Egholm Manuskript: Mette Heeno Idé af: Mette Heeno Instruktør: Natasha Arthy Producent: Stinna Lassen DR Drama

DR2

18:40  

Dansk teater 300 år (2:10)
Dansk teater 300 år (2:10) Siden 1748 har der været spillet teater på Kongens Nytorv i hjertet af København. Komediehuset på Kongens Nytorv er det første kongelige teater i Danmark med offentlig adgang. Her kan man i slutningen af 1700-tallet og begyndelsen af 1800-tallet blandt andet opleve stykker af oplysningsmanden Knud Lyne Rahbek og romantikeren Adam Oehlenschläger. De to repræsenterer vidt forskellige teatertraditioner, men mødes omkring Kamma Rahbeks tebord i Bakkehuset.

18:50  

Dansk teater 300 år (3:10)
Dansk teater 300 år (3:10) I første halvdel af 1800-tallet spilles der teater på livet løs: Der er omrejsende trupper, amatørforeninger, teater i enhver afkrog. Teateret er tidens største talerstol, hvor man virkelig kan få folket til at lytte. Johan Ludvig Heiberg og hans kone teaterdivaen Johanne Louise Heiberg holder hof i hovedstaden og sætter deres store præg på teaterscenen. Mens August Bournonville skaber en række balletter, der lever den dag i dag.

19:00  

Petrenko dirigerer Rakhmaninov
Petrenko dirigerer Rakhmaninov Rakhmaninovs Symfoniske danse kredser om døden og opstandelsen. Oplev dirigenten Vasily Petrenko og DR Symfoniorkestret i glødende russiske toner. Optaget i DR Koncerthuset i september 2021.

19:40  

DR Big Band & Fatoumata Diawara part 2
DR Big Band & Fatoumata Diawara part 2 Den afrikanske singer-songwriter Fatoumata Diawara gæster DR Big Band i en koncert, hvor den amerikansk-nordiske sound mixes med Diawaras fængende afropop-numre. DR Big Band dirigeres af Geir Lysne. Optaget i DR Koncerthuset 2022.

20:00  

Verdens lækreste spisesteder - Marrakesh (1:5)
Verdens lækreste spisesteder - Marrakesh (1:5) Britisk madserie fra 2020. (Remarkable Places to Eat) At spise skøn mad er noget af det bedste ved at opleve en ny by. Men hvordan finder man de lækreste og mest populære spisesteder? Tag med Fred Sirieix, når han får nogle af Storbritanniens fremmeste kokke og restauratører til at vise deres yndlingsspisesteder. Første gang går turen til Nordafrikas mest livlige og magiske by; Marrakesh, hvis madkultur er fyldt med traditioner, aromatiske krydderier og eksotiske ingredienser.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:41  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:50  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Den fantastiske skrumpende svamp + Sport?

19:15  

100% Ulv
100% Ulv

19:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:17  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:20  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Tobias Hansen

21:50  

Solkongen
Solkongen Dansk komedie fra 2005. Da den nervøse og hæmmede Tommy bliver sendt i jobtræning hos den lokale elektriker, møder han den midaldrende, lidt ensomme enke Susse, som forelsker sig hovedkulds og gør Tommy til teknisk chef i sin landsdækkende kæde af solarier. Tommy får eget kontor, Porsche og adgang til den store pengekasse. Lige noget for hans terapi-kammerater Ole Finland og Flemming Kok - men ikke noget for Johannes, som er direktør i solcentret. Medvirkende: Nikolaj Lie Kaas, Birthe Neumann, Niels Olsen, Thomas Bo Larsen, Peter Gantzler m.fl. Instruktion: Tomas Villum Jensen.

23:15  

Maria Wern: Først når giveren er død (2:2)
Maria Wern: Først når giveren er død (2:2) Svensk krimi fra 2013. (Maria Wern: Först när givaren är död) Maria Wern står midt i en kompliceret sag. I dagene op til middelalderugen i Visby er et sommerhusområde blevet ramt af en påsat brand. Frida Nordby, der var formodet omkommet, har vist sig at være i live, men til gengæld er to unge kvinder blevet myrdet. Hvilken forbindelse er der mellem forbrydelserne?

DR2

21:00  

Signe Molde på udebane: "Brøndby-luder!"
Signe Molde på udebane: "Brøndby-luder!" Hvor meget må Signe Molde egentlig gå amok, så længe det er i fodboldens navn? Signe er inviteret på stadion sammen med nogle af landets mest dedikerede fans hos Brøndby og FCK og hun får jokket godt og grundigt i spinaten.

21:30  

Teaterblod: Holberg 4ever
Teaterblod: Holberg 4ever Hvordan kan noget en mand med en stor pudret paryk skrev i starten af 1700-tallet være relevant for os i dag? Dette program handler om Ludvig Holberg, og det umiddelbart usandsynlige møde mellem ham og en af det moderne danske teaters store provokatører, Christian Lollike.

22:30  

Kulturelt: Kan superlim og en hejre redde verden?
Kulturelt: Kan superlim og en hejre redde verden? Hvad gør kunsten, når orkanerne raser og isen smelter? Kan kunsten gøre noget som helst godt for klimaet? Forfatter og perfomancekunstner Madame Nielsen synger og danser for at forpligte sit publikum til at ændre deres liv - og aktivister over hele Europa limer sig til gamle kunstværker for at råbe magthavere og os andre op.

22:50  

Filmselskabet Delight
Filmselskabet Delight Snacksize-program til de filmsultne med DR's filmeksperter Maria Månson og Per Juul Carlsen. Hver uge tages en aktuel film eller serie under kærlig og særlig behandling - og teaser din lyst til en tur i biografen eller foran hjemmeskærmen. Et nørdet stykke filmkonfekture i lækker indpakning - serveret med ægte filmglæde, stor passion og ærlig kritik.

22:50  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:20  

Kvinder bag kameraet (5:14) Voksen-barn, økonomi og klipning
Kvinder bag kameraet (5:14) Voksen-barn, økonomi og klipning Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Jane Fonda fortæller om 18 film, hvor børn har været i fokus, med klip fra bl.a. fra Tyskland, Belgien, Mongoliet, USA og Sverige. Og hvordan kan en instruktør være økonomisk med sin film? Instruktører som franske Agnès Varda og Claire Denis og argentinske Maria Luisa Bemberg viser, hvordan det enkelte nogle gange også er det det bedste. Med klip fra bl.a. Beau Travail og I, the Worst of All.

TVR
DR1

00:00  

Mordene i Brokenwood IV (1:4)
Mordene i Brokenwood IV (1:4) Newzealandsk krimiserie fra 2017. (The Brokenwood Mysteries) En skydiver styrter i døden for øjnene af Mike Shepherd og hans kolleger Kristin og Breen. Nogen har saboteret hans faldskærm - men hvem og hvorfor?

01:30  

Kender Du Typen? 2021 - Med rugbrødsmadder og royalt porcelæn
Kender Du Typen? 2021 - Med rugbrødsmadder og royalt porcelæn Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de sidste år. I dette program er vi tilbage i 2012, hvor Mads Steffensen debuterer som vært, og det samme gør livsstilseksperten Christian Grau. Anne Glad Wagner er også med, når vi besøger en kendt dansker, der spiser flere rugbrødsmadder end de fleste.

01:35  

Antikkrejlerne XIX (13:25)
Antikkrejlerne XIX (13:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

01:50  

Inspector Morse: Den halve antikvitet
Inspector Morse: Den halve antikvitet Engelsk krimi fra 1987. (Inspector Morse: The Wolvercote Tongue) En amerikansk kvinde kommer til Oxford for at skænke sin del af et juvelbesat bæltespænde til museet, som ejer den anden halvdel. Men en time efter sin ankomst er hun død, og smykket forsvundet. En ny sag for Oxfords skarpeste hjerner - detektivduoen Morse og Lewis. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Kemp: Simon Callow. Instruktion: Alastair Reid.

02:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

03:35  

Kender Du Typen? 2021 - Med kogende vand og kioskbesøg
Kender Du Typen? 2021 - Med kogende vand og kioskbesøg Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de seneste år. Året er 2017, og Mads Steffensen maler med orange maling på hovedpersonens lilla badeværelse. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der har en drilsk vandhane og altid køber det samme i kiosken.

03:40  

Nak & Æd - en kob i Cameroun (3:10)
Nak & Æd - en kob i Cameroun (3:10) Sæson 8 (2017). Jørgen og Nikolaj er landet i det centrale Afrika, i Cameroun. Varmen er ubønhørlig, og drengene er tvunget til at drikke mere vand end øl. Det er hårde forhold for de to venner, men de vil have en kob i gryden. Koste hvad det vil. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:40  

Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose (2:10)
Nak & Æd - et rådyr i Store Vildmose (2:10) Sæson 8 (2017). Vinteren er kommet. Kulden bider i kinderne, og vinden fejer henover det nordjyske landskab. De to kammerater er taget til Store Vildmose for at få kød til gryden. De vil have et rådyr! Og Jørgen vil undersøge, om Nikolaj har lært noget siden sidst, de var af sted efter samme dyr. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

DR2

00:25  

Countrymusikkens historie (9:9) - Tilbage til rødderne 1984-1996
Countrymusikkens historie (9:9) - Tilbage til rødderne 1984-1996 Amerikansk dokumentar fra 2019. (Country Music) Countrymusikken er blevet en verdensomspændende succes - men kan man holde fast i rødderne? Kunstnere som Reba McEntire og The Judds tyder på, at det går helt fint. Og da Johnny Cash vender tilbage med sin guitar og sin fantastiske stemme og indspiller et album, der sælger millioner af eksemplarer, er der ingen tvivl. Den musikgenre, han var med til at starte, overlever i fin stil. Vi fortæller countrymusikkens historie med interviews med mere end 80 musikere og med billeder og film, der aldrig tidligere har været offentliggjort.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, VIBORG.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1007221156